Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Turneul International de Petanc, ȘablaCod 2091


Petanque vine din limba franceza si este un sport asociat cu aruncarea bilelor de metal. Se joaca pe un teren cu dimensiunile de 15 pe 4 m. Podeaua poate fi diferita – nisip, iarba si altele. In mijloc este o bila de lemn numita cosonet cu un diametru de 25-30 mm iar bilele de metal sunt 70.5-80.0 mm și cantaresc – 650-800 grame. Scopul este ca atunci cand se arunca mingea de metal sa se opreasca cat mai aproape posibil de bila de lemn sau sa loveasca mingea adversarului, pentru a o indeparta. Bilele mai aproape de tinta decât cea mai apropiata a adversarului se numara ca puncte. Se joaca pana la 13 puncte.
Petanque permite mentinerea unei forme fizice bune, fara efort excesiv si permite comunicarea cu oameni placuti intr-un mediu casual. Petanque este jucat de toate varstele – de la copii la pensionari, de copiii defavorizati care nu participă la clasele de educatie fizica.

In fiecare an, in Șabla are loc un turneu international de petanque.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12880130