Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Resortul de Schi „Top Com-Berkovitsa”, BerkovitsaCod 2196


Stațiunea este situată sub nivelul vârfului Kom în Berkovitsa în partea de vest a Stara Planina. Pârtia de 1.5 kilometri este spațioasă și bine bătătorită, coborând de la Little Kom / 1959 m / și are două teleschiuri. Cele două barăci din apropiere au un total de 134 de paturi, și se poate servi ceai, băuturi calde și produse alimentare, au și școală de schi. Noul teleschi are o lungime de 800 de metri. Este de tip „ancora” pentru două persoane. Vechi teleschi este acum pentru copii. Drumul către resort este de 15 km, de curând pavat și bine întreținut.

Clima: cu aproape 5 luni de zăpadă și o mulțime de diferite tipuri de păduri și pajiști minunate de munte, oferă condiții foarte bune pentru turismul de iarnă și concursuri de schi alpin, slalom, iar vara – drumetii, concerte rock si turism cu bicicleta. Vânturile din nord se ghemuiesc sub vârful de munte Berkovitza. Temperatura medie este de 11 de grade, și umiditatea aerului de 60-70%.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12880477