Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Sanatoriul Balnear, MangaliaCod 1200


Stațiune balneo-climaterică de interes național și internațional, îmbină vestigiile antice callatiene (sec. VI î.Ch.) cu bogăția factorilor naturali terapeutici:

– apele minerale sulfuroase, clorurate, bicarbonate, sodice mezotermale (25 – 27 de grade);

– apa mării cu o mineralizare totală de 15,5/l;

– nămolul terapeutic extras din lacul Techirghiol;

– bioclimatul marin bogat în aerosoli salini;

Această asociere, unică în Europa, conferă orașului Mangalia un renume deosebit. Sanatoriul dispune de un hotel de două stele, cu capacitatea de 200 locuri, două secții clinice cu câte 75 paturi și două baze moderne de tratament, care deservesc atât secțiile cu paturi ale sanatoriului, cât și ambulatoriul de specialitate cu o capacitate totală de 1000 de pacienți pe zi.

Procedurile disponibile în cadrul Sanatoriului vizează:

– hidrotermoterapia: împachetări cu nămol; băi calde cu apă de mare, apă sulfuroasă, plante, plante cu bule; afuziuni alternative; dușuri subacvale; saună;

– hidrokineototerapie: în bazine cu apă sulfuroasă sau apă de mare;

– masaj: masaj manual cu nămol, cu talc sau cu unguent terapeutic;

– electroterapie: diapulse – curenți de înaltă frecvență pulsați, aplicabili pe membrele protezate metalic, cu efecte de vindecare rapidă; curenți cu frecvență joasă și medie; terapie cu câmpuri magnetice;

– fototerapie: laserterapie, ultraviolete, infraroșii;

– pneumoterapie: aerosoli individuali cu apă de mare, apă sulfuroasă tamponată, substanțe medicamentoase;

– tratamente ginecologice;

– tratamente complementare: acupunctură, infiltrații; cură Gerovital.

În cadrul acestui centru balneo-climateric se pot trata diverse afecţiuni de sănătate, de la reumatism cronic degenerativ şi inflamator, sechele provenite din afecţiunile ortopedice, tulburări de circulaţie periferică, boli respiratorii, ginecologice, boli de natură urologică. fiecare pacient este supus unui set complet de analize atunci când ajunge la sanatoriu, este monitorizat pe parcursul curei, pentru ca, la final, să beneficieze de o evaluare complexă.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12880432