Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Sărbătoarea Orașului Lom, LomCod 2146


În fiecare an, în jurul datei de 17 septembrie sunt zilele tradiționale ale orașului Lom. Printr-o decizie a consiliului municipal al municipiului Lom este selectată această sărbătoare ca Ziua Iubirii în Lom. Aceasta este sărbătoarea creștină a sfinților pentru credință, speranță și iubire, și mama lor – Sophia. Ele sunt principalele virtuți religioase: înțelepciune, credință, speranță și iubire.
În mod tradițional, în ziua festivă are loc Liturghia solemnă pentru sănătatea și fericirea locuitorilor orașului, în cea mai mare biserica „Adormirea Maicii Domnului”. Ca element obligatoriu avem sesiune solemnă a Consiliului municipal, în care sunt atribuite titluri onorifice de „Cetățean de onoare al orașului Lom” si „Krusty Rodina” pentru merite deosebite în diverse domenii.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13084763