Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Zona Tuzlata, BalchikCod 2079


Zona Tuzlata este un loc de paradis ferit de influența umana, situat la doar 4 km est de Balcic si este situat in apropierea plajei de mare. Zona este extrem de potrivita pentru odihnă și tratament în natură.
„Tuzlata” este cunoscuta in primul rand pentru conditiile de spa cu namol si tratamentul balnear, iar apropierea de coasta – pentru oportunitati minunate de recreere.
Mijloace primare de tratament sunt ape minerale si namol terapeutic. Apa este hipotermica cu o temperatura de 33 grade si este slab mineralizata, iar namolul de Tuzla are proprietati fizice si chimice foarte bune si este obtinut din cele doua lacuri estuare. Acesta este principalul instrument pentru tratamentul bolilor sistemelor muscular și osos, sistemului nervos periferic si al maduvei spinarii, precum si boli ginecologice si altele. În consecință, apa minerala este folosita pentru aceleasi scopuri, pentru influenta pozitiva suplimentara pe care o are împreună cu climatul marin si băile în mare.
In practica medicala namolul de vindecare este folosit inca din cele mai vechi timpuri. La noi, primele incercari de tratament cu namol sunt legate de numele medicului rus Ignatov, care inca din 1883 foloseste namol de la Balchishka Tuzla.
Zona este situata la 4 km est de orasul Balcic, iar pana acolo se poate ajunge cu masina, bicicleta sau alt vehicul. Nu exista transport public regulat. Localitatea si zona de inot sunt cu acces liber.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12678536