Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Aqua Park Eforie, Eforie NordCod 1183


Aflat în Eforie Nord, într-o zonă de confort cu o largă accesibilitate, Eforie Aqua Park este primul parc acvatic destinat stațiunilor din sudul litoralului, completând astfel necesarul de agrement al întregii zone.

Cu o capacitate de peste 3000 de locuri și cu facilități similare parcurilor acvatice europene, Eforie Aqua Park se definește ca fiind unica și principala atracție turistică ce are dotări destinate tuturor categoriilor de vârstă și reușește să creeze astfel, premisele ideale pentru o vacanță perfectă. În cadrul parcului o echipa de specialiști formată din salvamari și beneficiaza de echipe de prim ajutor și de urgență, astfel încât cei care vizitează parcul să-și poată petrece timpul liber în cele mai bune condiții. De asemenea, în fiecare zi sunt organizate spectacole și petreceri interactive pentru copii și adulți, cu invitați speciali, oameni de cultură și cântăreți celebri.

În cadrul Aqua Park Eforie pot fi găsite:

– Tobogane;

– Kids Zone: special amenajată pentru copii, unde cei mici se pot juca în siguranță în piscina special destinată, ce are o adâncime maximă de 60 de cm. Pe lângă tobogane, aici se desfășoară pe parcursul zilei diverse programe dedicate, printre care: tombole cu premii, concursuri de magie, spectacole de circ și multe surprize inedite;

– Adult Pool: piscină destinată adulților cu o adâncime maximă de 1,60;

– VIP Zone: oferă grupurilor de prieteni, familiilor sau tuturor persoanelor dornice de relaxare, un spațiu intim și o atmosferă caracterizată de standarde deosebite ale serviciilor și de un design premium;

– Food Zone: o zonă generoasă de foodcourt, unde există restaurante tip autoservire, pizzerie, cofetărie, fast food și 6 baruri tematice.

Prețul de acces în cadrul Eforie Aqua Park diferă în funcție de sezon și variază între 35 și 45 de lei pentru adulți și între 25 și 35 de lei pentru copii.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13044964