Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Telegondola, ConstanţaCod 1175


TELEGONDOLA a fost inaugurată pe data de 16 iulie 2004 și din acel moment a devenit un simbol al stațiunii Mamaia. Grație acestei instalații moderne, turiștii se pot bucura de senzațiile frumoase pe care le oferă o călătorie deasupra stațiunii Mamaia.

O plimbare cu Telegondola durează 8 minute și se desfășoară pe o lungime de aproximativ 2 kilometri între Hotel Perla și Cazino, pe ambele sensuri.

Îmbarcarea se poate face din două stații, prima în zona Perla Mamaia, iar cea de-a doua în zona Cazino Mamaia.

În timpul călătoriei, cabinele roșii și galbene plutesc la o înălțime maximă de 50 de metri, trecând pe deasupra celor mai înalte hoteluri ale stațiunii.
Așezați confortabil pe banchetele din interiorul gondolelor veți admira cu răsuflarea tăiată panorame extraordinare asupra Mării Negre, Constanței și stațiunii Mamaia. De asemenea, turiștii pot vedea și superbul lac Siutghiol

Capacitatea unei gondole este de opt locuri, aceasta fiind închisă, cu ventilație naturală și protecție solară fiind puternic vitrată pentru a asigura o vizibilitate foarte bună.

Capacitatea de transport este de 600-1500 de persoane pe oră.

Gradul maxim de siguranță în timpul călătoriei este garantat de echipamentele de ultimă generație și inspecțiile tehnice perioadice, realizate în conformitate cu standardele internaționale.

Telegondola nu funcționează în fiecare zi de luni între orele 16:00 – 18:00 când se face revizia tehnică și de asemenea în condiții meteo nefavorabile.

Alte detalii tehnice:

– inclinatia maxima a cablului, de 19,72%;

– viteza de deplasare a cablului va fi de 5m/s;

– numărul de telegondole este 49 buc iar intervalul de timp la care se succed este de 48 secunde;

Program: Luni-Duminică 10:00-18:00

Stațiunea Mamaia este cea mai cunoscută stațiune de pe malul Mării Negre, în România, atestată pentru prima oară în anul 1906, înainte existând doar un sătuc de pescari. Mamaia este construită pe un grind litoral între Marea Neagră și limanul numit Siutghiol (Süt-Göl: „lacul lăptos” în turcește). Grindul are o lungime de 8 km, însă o lățime de doar 300 m. Plaja foarte lungă, cu o lățime de până la 250 m, este acoperită cu un nisip foarte fin, parte mineral, parte cochilifer. De-a lungul acesteia se află multe magazine, restaurante, terase, cluburi și discoteci.

 Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net10682860