Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Aquarius Dive Center, ConstanțaCod 1079


Aquarius Dive Center reprezintă un centru de scufundări de agreement și servicii de instruire a viitorilor scafandri.

Identificăm aici o echipă dinamică și ambițioasă cu o vastă experiență internațională ce încearcă să ofere clienților servicii de calitate și experiențe memorabile.

Echipa centrului poate comunica în următoarele limbi străine: engleză, germana, olandeză, greacă, italiană, română.

Ce se pune la dispoziție?

– cursuri de scufundare

– scufundări

– magazin cu produse din domeniu

– reparații și întreținere echipamente

– ajustarea echipamentelor

România oferă o gamă diversă de locații pentru scufundări: epavele din Marea Neagra, vechiul port Tomis din zona Cazino-Constanța, biserica scufundată din lacul Belis, scufundări în pestera Isverna, lacul vulcanic Sfânta Ana, scufundări sub gheață, etc….

Ieșirile la epave se fac cu un RIB Offshore categoria B cu motor de 200 HP. RIB-ul este echipat cu GPS, 3D Sonar, VHF, trusă de prim ajutor special concepută pentru scafandri și kit Oxigen.

Viteza de croazieră relativ mare a bărcii oferă posibilitatea de a realiza în cursul unei singure zile multiple ieșiri la epave diferite, inclusiv scufundări de noapte la epave. Pentru cei ce doresc să se scufunde la epave dar vor să petreacă și ceva timp cu familia și prieteni, sau să viziteze Constanța pot participa la scufundările organizate dimineața iar în jurul prânzului sunt înapoi.

Datorită salinități scăzute epavele din Marea Neagra sunt extrem de bine conservate.

Vizibilitatea la epave poate fi între 3 sau mai mult de 15 metri. Există posibilitatea de a avea termoclimă, din aceasta cauză se recomandă combinezon umed cu o grosime de cel puțin 5 mm. Există posibilitatea de a avea curent puternic la suprafata iar la epave de la minim la moderat.

Participanții la scufundări trebuie să aibă la ei brevetul de scafandru, logbook-ul, asigurare specială pentru scafandri, adeverința medicală nu mai veche de un an în care să fie specificat „apt pentru scufundări”.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12181867