Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Barajul Arcul Întunecat, DebeletsCod 2519


Barajul Arcul întunecat este situat în Veliko Tărnovo, la 2,5 km sud de orașul Debelets. La loc se poate ajunge pe un drum asfaltat spre Draynovo, de la care se întoarce la sud, de-a lungul unui drum negru. Barajul are o lungime de 400 de metri și lățime de 200 de metri. Dispune de parcare. Locul este ideal pentru relaxare.

Barajul oferă 5-6 locuri pentru pescuitul de crap, dar deoarece acestea sunt strict limitate, fără rezervare este posibil să nu aveți unde să stați pentru a pescui. Rezervarea este recomandată.

Regula principală a barajului – toți peștii de peste 3 kg. trebuie să fie returnați neapărat în bazin. Pentru fiecare pește prins trebuie să fie oferită îngrijirea necesară și cât mai repede să fie returnat în apă în stare de sănătate perfectă.

Toți vizitatorii sunt obligați să lase locurile în stare curată și plăcută pentru următorii oaspeți.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13085210