Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Canionul Emen, EmenCod 2546


Canionul Emen este situat la poalele Munților Balcani, într-o zonă de-a lungul râului Negovanka, la 20 km de Veliko Tărnovo. De-a lungul canionului s-au format praguri, cascade, bazine și nișe înconjurate de până la 90 m de stânci înalte. Canionul Emen este un obiectiv turistic natural, cu peisaje spectaculoase și formațiuni uimitoare naturale.

Râul Negovanka, un afluent drept al râului Rositsa, formează un defileu pitoresc, cunoscut sub numele de Canionul Emen. Peste stâncile de 50 metri, coroanele, nișele, arcadele, cascadele, peșterile și altele sunt o priveliște surprinzătoare pentru terenul plat, în care se află canionul râului. În anul 1980 Canionul Emen a fost declarat teritoriu protejat. Construit în stâncile scărilor de chei și poduri, îi ajută pe cei care doresc să se familiarizeze cu frumusețile zonei. De la locurile prevăzute pentru picnic, se deschide o vedere magnifică a văii. La sfârșitul canionului se află cascada ”Săritura de fată” cu o înălțime de 10 metri.

Canionul Emen este o atracție pentru toți – pentru iubitorii de drumeții montane și ai alpinismului montan, pentru speologi, pescari și, desigur, pentru turiștii obișnuiți care caută un loc liniștit pentru a se relaxa peste week-end. Acesta este locul dumneavoastră dacă sunteți în căutarea unui bazin răcoritor printre pietre și vegetație învăluit de legendara cascadă, dacă vă plac provocările rutelor nemarcate și, dacă doriți să simțiți o conexiune mai profundă cu natura.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12703977