Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Casa-Muzeu Asen Raztsvetnikov, DraganovoCod 2548


Casa-muzeu a poetului Asen Raztsvetnikov este situată în satul Draganovo, la 15 km de Gorna Oryahovitsa. Muzeul este stabilit în casa natală a poetului. Casa a fost restaurată în anul 1986, iar în anul următor, pentru a marca 90 de ani de la nașterea lui Raztsvetnikov, aici este deschis și un muzeu.

Expoziția, situată în șapte săli pe o suprafață de 250 de metri pătrați, conține o multitudine de materiale cu obiecte și documente ale poetului, cu caracter personal. Puteți vedea cărțile cu autografele sale, traducerile lui Goethe, Moliere, Homer și alte documente din rusă, franceză, germană și greaca veche și scrisori care povestesc despre viața și munca sa, scrisori, fotografii și alte elemente curioase care i-au aparținut lui Asen Raztsvetnikov.

În zona de curte pe un acru se află și expoziția etnografică. Muzeul poetului este filiala Muzeului Național al Literaturii. În toamna fiecărui an par, aici are loc festivalul public de copii sub sloganul „Trezește-te, soare luminos”.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13109117