Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Club Sportiv Laguna, ConstanțaCod 1122


CLUBUL SPORTIV LAGUNA este constituit ca structura polisportiva.

Scopul acestui club, fondat de foști sportivi de performanță și având membrii colaboratori dintre cei mai buni profesioniști dar și tehnicieni și profesori tineri, cu reale aptitudini în practicarea cu succes a meseriei de profesor-antrenor, este :

 1. a) să dezvolte și să educe personalitatea tinerilor și copiilor, în plan intelectual, psihologic, moral și fizic prin practicarea sportului; să stimuleze creativitatea, abilitățile și să consolideze cultura generală a tinerilor prin sport.
 2. b) să promoveze o mai bună integrare socială a tuturor cetățenilor, prin atragerea în practicarea unor activități sportive în vederea educării un stil de viață sănătos și prevenției unor comportamente de risc.
  c) să organizeze și să administreze activități sportive, să promoveze una sau mai multe discipline sportive, practicarea acestora de către membrii săi și participarea la activități și competiții sportive.

În vederea atingerii scopului propus, Clubul Sportiv LAGUNA Constanta are ca obiect de activitate următoarele:

 • organizarea și administrarea activității sportive proprii pe următoarele ramuri de sport: atletism, badminton, baschet, bridge, dans sportiv, fitness, fotbal, gimnastică, gimnastică aerobică, gimnastică ritmică, handbal, natație, rugby, șah, scrable, sportul pentru toți, sportul pentru persoane cu dizabilități, table, tenis, tenis de masă, volei,
 • descoperirea, selecționarea, inițierea și pregătirea în ramurile de sport menționate
 • organizarea și administrarea activității sportive proprii;
 • organizarea de competiții proprii și participarea la alte competiții sportive;
 • organizarea de stagii, tabere, cantonamente, alte forme de pregătire și refacere;
 • organizarea de activități ecologice și participarea la acțiuni similare sub altă organizare;
 • promovarea, organizarea de competiții și participarea la alte competiții în domeniul altor jocuri logice și sporturi ale minții care pot contribui la dezvoltarea calităților și abilităților sportive.
 • editarea de pagini web, reviste, pliante, broșuri, alte materiale tipărite pentru evidențierea activităților proprii și mediatizarea lor în rândul publicului.

 Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net11710708