Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Complex de Vânătoare de Stat „Tervel”, TervelCod 2078


Complexul de vanatoare de stat si-a primit numele de la orasul Tervel, in jurul caruia sunt paduri. Complexul de vânătoare Tervel este situat in regiunea Dobrich si acopera in intregime teritoriul municipiului Tervel, 26 localitati.
Complexul de vânătoare Tervel exista ca unitate forestiera din anul 1934.
Este situat in valea Dunarii – sudul Dobrogei. Padurile si zonele forestiere sunt imprastiate și formează complexe individuale si masive separate, de terenuri agricole. Morfologic, relieful Complexului de vânătoare Tervel este de tipul “dealuri joase”. Suprafata totala reprezinta o vale vasta cu dealuri joase, usor inclinata spre nord, taiata din vai uscate, pe care localnicii le numesc „kulatsi”. Speciile de arbori dominanți pe teritoriu, sunt cer si salcam, întalnindu-se si tei argintiu, frasin de camp, frasin american, gleditsia, dud, pin negru etc.
Conditiile meteorologice favorabile determina marea diversitate a speciilor de animale si plante de pe teritoriul Complexului de vanatoare de stat din Tervel.
Principalele specii de vânat care populeaza teritoriul complexului sunt: caprioara rosie, mistret, caprioare.
Punctul forte al Complexi este vanatoarea si fotografierea de pasari migratoare. De mare succes se caracterizeaza vanatoarea de fazani, rate, gaste salbatice, becate, turturea, prepelite.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12484367