Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Complexul Sportiv „Augusta”, MontanaCod 2195


Resortul sportiv și atractiv Augusta este parte integrantă din hotelul Europa și este cea mai mare facilitate de destindere din nord-vestul Bulgariei. Complexul este localizat pe peretele lacului AUGUSTA la 2km de centrul Montanei la vest. Cele mai multe sunt facilități de divertisment în nord-vestul Bulgariei vă asteaptă la doi kilometri de centrul Montana și ofera tuturor vizitatorilor săi o mulțime de distracții și emoții pozitive.
Sportul face ca stațiunea „Augusta” să fie atractivă, fiind situat pe baraj. AUGUSTA dispune de un tobogan de apă cu două viteze, piscine și tabere organizate cu corturi, competiții sportive.
Locația este ideală pentru amatorii de sporturi de apă și pentru cei care doresc să scape de căldură în timpul zilelor fierbinți de vară.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13044610