Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Festivalul de caise în TutrakanCod 2441


Regiunea Dobrogea de Dunăre, zona Silistra, în special Tutrakan, este faimoasă pentru caisele sale delicioase. Pomii fructiferi înfloresc și cresc aici mai devreme decât în zonele învecinate. Terenul este fertil și clima este ideală. Mai ales caișii aici au mari oportunități de dezvoltare. Prin urmare, Tutrakan se numește „Capitala caiselor”.
Zona este presărată cu grădini de caise. Culesul este de obicei realizat în prima jumătate a lunii iulie. Atunci are loc și Festival de caise. În Parcul Dunărean, producătorii din Tutrakan prezintă recolta noua pe bază de concurs. Localnicii sunt în concurență și pentru categoriile: cea mai bună țuică de caise, cel mai gustos tort de caise și cel mai delicios gem de caise. Oricine poate gusta gratuit delicatesele.
Concertele au suplimentat sărbătoarea cu artiștii locali și program de divertisment pentru copii, cu Zâna caiselor.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12507802