Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Gravity Park, ConstanțaCod 1132


Gravity Park este cel mai mare complex destinat practicantilor de sporturi extreme din România. Suprafața totală de aproximativ 8500 mp este împărțită în 4 zone de sport extrem pentru următoarele activități : rollerblading, skateboarding, BMX, MTB, speed climbing, bouldering, trial, dirt jump și scooter (trotinete).

Situat pe malul lacului Tabacarie, complexul sportiv Gravity Park a devenit un loc popular de petrecere a timpului liber în rândul tinerilor, practicanților și iubitorilor de sporturi extreme din Constanța.

Fie că ești începător, fie avansat, fie că îți dorești să te apuci de un astfel de sport sau pur și simplu vrei să te relaxezi, Gravity Park este locul ideal pentru tine.

Vizitatorii și sportivii beneficiază de o serie de facilități precum: închirieri de echipamente sportive, cursuri de climbing, tribune pentru spectatori, instalație de sonorizare profesională, toalete, dușuri și vestiare.

Deschiderea oficiala a avut loc pe 24 mai 2008 cu un spectacol extrem la care au participat cei mai buni sportivi din România. Pe lângă demonstrațiile de rollerblading, skateboarding, trial, dirt jump și speed climbing, a avut loc un concurs Best Trick cu premii totale în valoare de 3000 euro. De atunci, competitii de acest gen au avut loc în fiecare an.

Intrarea în parc este gratuită.

Pentru cei care nu au împlinit încă 18 ani, este nevoie de acordul părinților pentru a intra în zonele de sporturi extreme. Ei trebuie să completeze o declarație pe proprie răspundere și să accepte regulile complexului despre care poți afla mai multe informații aici.

Accesul este liber pentru toți cei care dețin echipament sportiv adecvat și o legitimație de acces. De asemenea, casca de protecție este obligatorie.

Se poate închiria echipament de protecție (casca, genunchere, cotiere, palmare ) și tot echipamentul de climbing necesar (coarda, ham, GriGri, espadrile, carabiniere).

În cadrul parcului se poate veni cu propria casca de protectie. Însă, în cazul echipamentului de climbing personal, acesta trebuie verificat de instructorul de climbing Gravity Park înainte de cățărarea pe turn.

 Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12704187