Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Ksilifor (Localitate), Veliko TărnovoCod 2517


Zona Ksilifor cuprinde o zonă pentru odihnă și turism. Aceasta este situată la 4 km est de Veliko Tărnovo. Există un mic lac artificial, teren sportiv și locuri de joacă, adăpost, colibă, trasee montane. Există o livadă mare, han, posibilitatea rămânerii peste noapte într-un cort, multe zone de agrement organizate, chiar și exerciții fizice. Zona este potrivită pentru ciclism montan.

Cele descrise până aici nu cuprind tot ceea ce zona Ksilifor oferă turiștilor și localnicilor. Pentru a vă plimba ziua, puteți alege oricare dintre eco-traseele, care trec prin loc, și indiferent de ce preferați, o să vă amintiți mult timp vizita, datorită prospețimii și a atmosferei plăcute ale zonei. Pentru fanii sportului, există teren de baschet și fotbal și un loc de joacă, iar cei care doresc mai multă adrenalină, își pot încerca norocul la peretele de cățărare de 16mp. Zona este potrivită pentru ciclism montan, cu condiția să aveți o bicicletă de munte și dorința să faceți puține exerciții. Aerul proaspăt de Ksilifor vă va purifica plămânii in cel mai scurt timp și veți simți o ușurare de la problemele de zi cu zi și stresul acumulat în timpul săptămânii.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13085166