Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Manastirea Sf. Ilie Profetul, Alexandria, DobrichCod 2054


Manastirea Sf. Ilie Profetul din Alexandria este o manastire ortodoxa din Bulgaria, infiintata in 2004, in zona Tekke in apropierea satului Alexandria, municipiul Dobrich. Date istorice arata ca in acelasi loc, in timpul Evului Mediu, a fost situata manastirea Sf. Ilie, pe care turcii au distrus-o si ars-o. Mai tarziu, in locul ei a fost ridicat un Tekke de lemn, dar in zilele noastre nici acesta nu exista. Zona Tekke este cunoscuta pentru un izvor mic, despre care sunt purtate credinte populare că ar vindeca toate bolile. Acesta este motivul pentru care oamenii viziteaza manastirea in orice moment al anului.

Manastirea din Alexandria este funcțională. Curtea ei mare este inconjurata de un zid de piatra, si acolo se afla capela „Sf. Proroc Ilie”, construita recent. In curte poate fi vazuta si cismeaua a carei apa este considerata vindecatoare.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12502268