Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Muzeul Etnografic, DitchinCod 2547


Muzeul Etnografic este situat în satul Ditchin (la nord de Veliko Tărnovo), într-o cameră separată în Casa de cultură „Zora 1873”.
În ea sunt conservate țesături manuale și costume brodate, prosoape, dantelă tricotată, obiecte antice ale cetățenilor din Ditchin, obiecte din săpături din unele zone, resturi de la Gradishte, Rakla, zid din apeducte romane, Condica autentică a casei de cultură, documente autentice și publicații din anul 1872 ale lui Matei Schimbarea la Față și o carte din anul 1910, fonograf din anul 1937, primul televizor din sat achiziționat din Uzbekistan (URSS) în anul 1959, instalat și configurat pentru a recepționa un semnal din România înainte de a exista Televiziunea Națională Bulgară, mașină de cusut din anul 1927, precum și multe alte antichități.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12699529