Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Paradis Land Neptun, NeptunCod 1202


Paradis Land este primul brand din zona de Sud-Est a României ce își propune să îmbunătățească experiența de aventură traită într-un astfel de parc. Amplasat în pădurea Comorova din staţiunea Neptun, pe o suprafaţă de două hectare. Paradis Land este al doilea ca mărime din ţară, după cel de la Braşov, va fi deschis zece luni pe an şi se va afla sub emblema piraţilor. De aceea, mascota parcului este temutul Căpitan Barbarossa. Conceptul Paradis Land a fost proiectat pentru a promova petrecerea timpului în mijlocul naturii, pentru a îndemna la mișcare și activitate sportivă, pentru a aduna laolaltă prietenii și familia pentru câteva ore de distracție și relaxare.

Intervalul de timp acordat pentru acces este 2.5 ore, fiecărui participant fiindu-i asigurat echipamentul complet pentru efectuarea traseelor.

Paradis Land dispune de 14 trasee cu dificultate progresivă, împărțite în funcție de nivelul de dificultate și grupa de vârstă. Fiecare traseu este simbolizat de o culoare specifică pentru a fi ușor de recunoscut de către participanți. Locația dispune de traseu cu tiroliene cu 11 coborâri, un panou de cățărare de 6 metri înălțime, tir sportiv cu arcul și airsoft, locuri de joacă pentru copii mici, restaurant, terasă și foișoare, oferind posibilitatea închirierii de biciclete pentru 10 km de trasee prin pădure.

Traseele sunt împărțite în funcție de culori astfel:

– albe și gri sunt dedicate copiilor fără abilități sportive, cu vârsta minimă de 4 ani și înălțimea de cel puțin 80 de cm;

– galbene și portocalii sunt dedicate începătorilor, copii și adulți, cu înălțimea minimă de 1.10 – 1.20 m;

– verzi sunt dedicate persoanelor cu abilități fizice medii, copii și adulți, cu înălțimea minimă cuprinsă între 1.30 și 1.40 m;

– albastre sunt dedicate persoanelor cu abilități sportive, copii și adulți, cu înălțimea minimă de 1.55 m;

– roșii și negre sunt dedicate profesioniștilor, copii și adulți, cu înălțimea minimă de 1.60 m.

La acestea se adaugă un traseu tiroliene care include 10 tiroliene amplasate la 10 m înălțime.

Timpul necesar pentru parcurgerea traseelor este de la 15 minute la 2 ore.

Activitățile suplimentare concepute de echipa Paradis Land îmbină sportul, educația și relaxarea: zona destinată copiilor mici ce nu pot accesa parcul; panou de cățărare dispus pe 4 trasee; leagăn din parâme (obiecte originale); leagăne pentru copii mici și foarte mici; căsuțe de lemn; topogane; balansoar.
Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12186182