Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Turnul cu Ceas al Orașului, ByalaCod 2307


Turnul se ridică în piața centrală a orașului Byala. A fost conceput drept clopotniță a vechii biserici din Byala, însă această menire nu a fost realizată. A fost construită în anul 1972 cu mijloace de la organizația breslei. Pe partea sudică este sculptată o inscripție a bisericii în limbajul bisericii slave: Cu truda țăranului s-a zidit acest pilon pentru clopotniță, pentru a-i chema pe cei pioși la Dumnezeu, 19 iunie, 1872. Pe acesta mai este o altă inscripție într-un dreptunghi: Titor Veliku. În afară de voluntariatul pentru construcție, au fost cheltuiți 13 000 groși. Mecanismul este donat de Lazar Payakov, ministrul finanțelor de atunci. Producția elvețiană a costat 25 000 de leva de aur.
Ani la rând a măsurat timpul, fără să îi fie făcute reparații majore.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12506254