Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Turnul cu Ceas, KilifarevoCod 2529


Turnul cu ceas din Kilifarevo este situat la 70 de metri de centrul orașului. A fost construit în anul 1810 de către Ehedin Mustafa și Ibrahim Agha ca un observator și câteva luni mai târziu a fost instalat și un ceas.

Municipalitatea a anunțat apoi un concurs pentru a găsi pe cineva pentru a oferi un mecanism cu ceas. Frații Hadjidonchev au câștigat această competiție, iar conform cu toate regulile, au depus și depozitul. Cu toate acestea, ei nu și-au îndeplinit sarcina și au pierdut depozitul. Apoi a venit un comerciant din Tărnovo, care a găsit mecanismul. Numele lui, cu toate acestea, rămâne necunoscut în ciuda eforturilor locale, care au cercetat istoria orașului Kilifarevo.

Ceasul nu s-a oprit să măsoare timpul din oraș și notifică localnicii la fiecare jumătate de oră. Pentru putea fi văzut de locuitorii orașului Kilifarevo pe timp de noapte, în jurul Turnului cu ceas a fost construit și o iluminare atractivă.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12678546