Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Vila Urbană și Palatul Episcopilor din Durostorum, SilistraCod 2460


Nu departe de centrul ( pe forum ) anticului oraș Derostorum, în secolul al II-lea este construită o vilă mare – Vila Urbana, locuită de o familie romană aristocratică bogată. În secolul III-IV a fost extinsă și reconstruită. În invazia gotică la sfârșitul secolului III sau în mijlocul secolului al IV-lea, Vila, precum și Durostorum, au fost distruse și arse.
Odată cu restaurarea orașului, la sfârșitul secolului al IV-lea, pe ruinele ei s-au ridicat o clădire publică masivă impunătoare 17 x 20 m, cu o cameră formală, completată cu absidă și camere laterale. Planul acestei clădiri publice urmărește arhitectura și construcția principalelor reședințe urbane ale guvernatorilor și ale episcopilor din secolul IV-VI. La 70m vest a fost studiată o mare bazilică episcopală din secolul IV-VI. De asta se sugerează că este Palatul episcopilor din Dorostol. La vest de reședință a fost găsită o baie privată mică din aceeași perioadă. Primul episcop ortodox timpuriu al orașului Durostorum – Silistra este Avksentiy – Merkuriyan. El conduce departamentul catedrei din Durostorum aproximativ în anul 383, după care se îndreaptă în Medaolanum – Milano și a devenit episcop al marelui oraș italian, la sfârșitul secolului al IV-lea. În secolul V-VI aici locuiau succesorii săi – Episcopii Yacob, Monofilos, Ioan și Dultsisimus .Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12688888