Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Zona Protejată Insulele din Pozharevo, TutrakanCod 2430


Zona protejată „Insulele Pozharevo” este situată pe malul Dunării de la km 424 la km 423. Aceasta include insula Malak Kosuy / Malko Pozharevo / și la est a insulei Marele Kosuy / Insula Marele Pozharevo /. Insulele sunt acoperite cu copaci. Habitatul principal al pădurilor insulei este de salcie și plop alb / Populus alba / cu subarboret bogat. Insula este inundată anual de Dunăre, mai ales în perioada din februarie până în aprilie. Țărmurile sunt cu plajă de nisip.
Zona protejată „Insulele Pozharevo” este de o importanță la nivel mondial ca loc de cuibărit pentru Cormoran / Phalacrocorax pygmeus /, care este amenințat la nivel global de dispariție. Aici se află una dintre primele cinci colonii de stârc de noapte / Nycticorax nycticorah /, stârcul de coamă / Ardeola ralloides /. În timpul iernii pe insula se întâlnesc regulat două specii pe cale de dispariție – pelicanul creț / Pelecanus crispus / și gâsca cu pieptul roșu / Branta ruficollis /. Zona este de importanță internațională pentru iernare și pentru alte specii de păsări de apă precum Cormoranul mare / Phalacrocorax carbo / și gâsca gri / Anser anser /.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12500984