Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Traseu Turistic Pietonal Tutrakan – Malak Preslavets, TutrakanCod 2432


Traseul turistic pietonal pornește de la biserica Sf. Nicolae, care este situată la începutul rezervației arhitecturale „Cartier de pescuit” din orașul Tutrakan ( Turtucaia ). De la traseul Tutrakan se întoarce spre est de-a lungul potecilor din piatră, pe urma vechiului drum roman de pe Dunăre între cetatea „Transmariska” (Tutrakan) și Durostorum (Silistra). Se descoperă priveliști minunate ale Dunăre și insulele mari și mici din Malak Kosuy și Golyam Kosuy. Traseul trece pe lângă satele Pozharevo și Dunavets. În cea mai mare parte, este plat și potrivit pentru persoanele fără pregătire fizică. Se recomandă să se utilizeze ori un ghid, ori o hartă a traseului, deoarece traseul nu a fost marcat încă.
Pe el se pot vedea obiective istorice, cum ar fi „Cartierul pescarilor” din orașul Tutrakan ( Turtucaia ), monumentele detașărilor conducătorilor Tanyo și Hitov, vechiul drum roman, fântâni de piatră în satul Dunavets, case Dobrogene tradiționale și obiective turistice, cum ar fi Mlaștina din Pozharevo, zona protejată „Insulele din Pozharevo”, care fac parte din insulele Malak și Golyam Kosuy, Mlaștina din Malak Preslavets și multe alte specii rare de animale și plante pe cale de dispariție.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12900393