Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Parcul Arheologic Nigrinianis Kandidiana, Malak PreslavetsCod 2417


„Nigrinianis-Kandidiana” este un parc arheologic, care include mai multe obiective. Cel mai vechi obiectiv este o localitate preistorică și tracă, în care s-a descoperit un mormânt cu schelet în Hocker, datat din secolul al 6-lea î.Hr..
Au fost găsite rămășițe romane, romane străvechi, bizantine timpurii și Medievale timpurii, în cetatea bulgară.
Fortul este situat la 3,7 km în nordul satului Malak Preslavets și 0,5 km la sud-vest de port în zonele „Gradishteto” și „Marata”. Localitatea străveche și cetatea Kandidiana sunt la distanță de 4,2 km la nord de mlaștina din Malak Preslavets și 0,5 km est de digul din localitatea „Sara Borun”.
Cetatea astăzi este în alunecare de teren și cea mai mare parte din ea s-a scufundat în albia fluviului Dunăre. Prezintă semne ale peretelui sudic, construit din pietre lipite cu lut. Există și urme de șanț. În epoca romană în regiunea Malak Preslavets se execută unul dintre cele mai importante drumuri de-a lungul Dunării, care leagă Roma prin Viena cu Marea Neagră. Urme de ea pot fi încă văzute în promenada de-a lungul Dunării.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13084999