Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Marș pe Apă de Ziua Apei pe Dunăre, TutrakanCod 2447


Pentru Ziua Internațională a fluviului Dunărea – 29 iunie a fiecărui an, se organizează un marș cu vâsle de o zi, care include participanți din întreaga regiune. Traseul se comunică cu două săptămâni mai devreme și este în conformitate cu nivelul Dunării și prognoza preconizată pentru modificarea acestuia. Este potrivit pentru persoanele fără experiență în canotaj, care pot conta pentru a fi ajutați pe vâslașii cu experiență.
Ziua Dunării adună oameni de toate vârstele și cu formă fizică diferită, care doresc să cunoască din apropiere râul, pentru a face sport și a-și face noi prieteni.
Marșul de vâslit se încheie în mod tradițional, cu o degustare de pește proaspăt gătit și înnoptat în cort pe malul Dunării.
În fiecare an, numărul de candidați este în creștere, iar cei care s-au alăturat o dată, se întorc și în anul următor.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12678532