Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Insula Radetzki, TutrakanCod 2446


Insula Radetski este situată la vest de orașul Tutrakan ( Turtucaia ) și aproape adiacent la coastă. Pe timp de vară apa este scăzută, lățimea canalului între insulă și mal este redusă la câțiva metri. Se observă un fir de nisip frumos, care este folosit pentru plajă.
În ciuda apropierii sale de oraș, insula Radetski nu este cultivată, deoarece când este apa înaltă, mare parte din această este inundată. Aceasta este acoperită cu vegetație forestieră, iar aici este singurul loc de habitat din Bulgaria pentru chiparosul de mlaștină.
În partea de sus și partea de nord a insulei, de asemenea, apar insule de nisip minunate, care sunt frecventate de sute de păsări de apă, inclusiv pelicani, stârci cenușii, cormorani mici și altele.
Pentru a ajunge la insulă în afara sezonului de apă scăzut, puteți contacta asociația locală pentru turism sau pescarii, pe care îi veți găsi în adăposturi, la capătul estic al zidului cheiului.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12874834