Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Teatrul Dramatic Sava Dobroplodni, SilistraCod 2402


Începutul cronologiei teatrale din Silistra datează din anul 1872, cu piesa „Mnogostradalna Genoveva”, rod al muncii creative al Asociației teatrale Silistra, cu puțin timp înainte. Memorabil pentru Teatrul din Silistra este anul 1942, când a fost declarat de stat și teatru profesionist.
În anul 2002, are loc A șasea sala de teatru, iar teatrul a sărbătorit impresionant a 60-a aniversare de la declararea sa ca fiind de stat și institut cultural profesional. Pentru cei 60 de ani, în poster sunt înregistrate aproape 550 de producții (titluri). În anul 1997, teatrul a câștigat competiția în conformitate cu cerințele Ministerului Culturii și și-a asumat statutul de teatru de repertoriu, cu finanțare mixtă – de stat și municipală.
Teatrul de dramă și păpuși „Sava Dobroplodni” este unicul în Bulgaria care a efectuat un experiment, prin care combină Teatrul de Dramă și Teatrul de păpuși printr-o conducere administrativă generală. Astfel, a fost creat un teatru cu două departamente – teatru și păpuși, cu idei pentru continuarea colaborării între ele.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12704479