Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Blacksearama (Golf Club), BalchikCod 2064


Clubul de golf Blacksearama este situat la cativa kilometri de la Balcic, in apropiere de capul Kaliakra. Terenul are 18 gauri si este proiectat dupa designul legendarului Gary Player. In afara de turnee, in club se pot organiza nunti, petreceri, cocktail-uri, teambuilding si altele.

Complexul Blacksearama combina comoditatea si confortul cu numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber si de recreere. Unic pentru Bulgaria ca arhitectura, calitate a serviciilor si distractii.
– Doua restaurante;
– Izvoarele minerale din cadrul complexului;
– 3 piscine;
– 2 spa, una dintre acestea fiind o cladire separata;
– Crama care ofera degustari de vinuri fine din intreaga lume;
– Academia de golf pentru jucatori de golf incepatori si avansati;
– Teren de golf pentru campionat, proiectat de unul dintre cei mai celebri jucatori de golf si designeri de terenuri din lume, Gary Player. Terenul este unic in aceasta parte a Europei.;
– Vita de vie;
Sport si distractii: golf, inot, ciclism montan, calarie de munte, navigatie si scufundari, vanatoare si pescuit, plimbari cu iahtul.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12900348