Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Geamia Turgut Reis, BalchikCod 2010


Situata aproape de port, în partea veche a orașului. A fost construită în secolul al 19-lea, și undeva ar trebui să fie o inscriptie de construcții (Kitab) care sa dea anul 1293 H. Clădirea mică nu iese în evidență cu o arhitectură specifică.

Se crede că mormântul al însuși căpitanului Turgut a fost localizat în curtea geamiei și probabil că este încă acolo.

Templul musulman este în vârstă de 243 de ani și este cea mai veche clădire de aici. Geamia a fost construită după o furtună mare, de către căpitanul Turgut. Atunci când a fost în primejdie pe mare, el a promis că, dacă ajunge la mal, va construi o geamie în așa numita mahala Karagyol. Și așa s-a întâmplat. De aceea casa lui Dumnezeu, care este monument al culturii de importanță locală, poartă numele „Turgut Reis”. În zilele de sărbători musulmane importante – Ramadan Bayram în timpul verii și Kurban Bayram în toamnă, cele două etaje ale geamiei se umplu cu credincioși.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13085066