Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Insula Batin, BatinCod 2298


Insula Batin – insula bulgară, situată în aproprierea satului Batin între km 529,3 și km 523, intră în întregime în interiorul ariei protejate Natura 2000 Batin cod BG0000232, arie protejată conform Directivei privind habitatele, care se suprapune ariei protejate conform Directivei privind păsările, peștii și urșii cu codul BG0002024. Zona acoperă întreaga insulă, insula din apropiere, Doychov, cât și întregul mal al Dunării din toate părțile insulei și o parte semnificativă din fondul orașului Ruse.

Insula Batin intră pe teritoriul național al Dunării destinat vânatului și pescuitului, accesul pe aceste fiind limitat și posibil numai după acordul Administrației Fondului de Vânătoare. În satul Batin locuiesc destul de mulți pescari care pot oferi un tur al insulei cu bărci pescărești, numai între sat și râu existând o culme panoramică cu locuri minunate de campare, aproape de o fântână, pavilioane și locuri de grătar.

Pe insulă se află una dintre cele mai luxoase cabane de vânătoare din nordul Bulgariei, pentru cazare, rezervări, condiții și alte informații, fiind necesar să luați legătura cu Administrația Fondului de Vânătoare Dunărea.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13114047