Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Parcul de Vest Prista, RuseCod 2391


Parcul de Vest Prista, care se află la capătul orașului Ruse, reprezintă un teren imens, potrivit pentru sport, divertisment, odihnă, relaxare și plimbări. În fiecare an, pe teritoriul parcului se organizează festivalul folcloric Rebecul de Aur. Se organizează turnee de volei și fotbal. Ca urmare a faptului că Prista este mărginit de fluviul Dunărea, parcul este foarte potrivit pentru oamenii al căror hobby este pescuitul.

Pe teritoriul parcului, la 6 km de oraș, pe șoseaua pentru orașul Byala, de află Cabana Prista. Construită într-un crâng de salcâmi, aceasta este potrivită pentru o vacanță liniștită, aproape de natură. Cabana este o clădire masivă de patru etaje, cu o capacitate de 132 de locuri, repartizate în camere de câte 2, 4, 5 și 7 paturi, cât și apartamente cu câte 2 paturi. Camerele duble și apartamentele au băi private, iar celelalte, pe etaj. În timpul verii Cabana Prista oferă oaspeților săi suplimentar 27 de bungalouri cu câte 2, 3 și 6 paturi. La dispoziția vizitatorilor se află un restaurant cu 200 de locuri și cafenea. Cabana Prista dispune de parcare, iar în apropiere există un teren de sport pentru fotbal și volei. Locația oferă condiții pentru drumeții, tursim la pas și cu bicicleta, înot și pescuit.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12704073