Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Teatrul Dramaturgic Yordan Yovkov, DobrichCod 2068


Teatrul din Dobrich a fost infiintat in 1928. Pe scena vietii sociale si politice s-a nascut studioul „Saglasie”, condus de cel care l-a înființat, Atanas Popov. Astazi, teatrul din Dobrich poarta numele lui Yovkov – omul care a imortalizat speranta, cantaretul Dobrogei.

Teatrul Dramatic „Yordan Yovkov” a fost creat inca din 1928 si deja are 88 ani de când lucreaza neobosit pentru o arta care nu este de obicei o joaca in public, ci include spectatorul într-o magie, în viața și inima a tot ceea ce numim noi “teatru”.
Deja de 88 de ani generatiile sunt inspirate de talentul actorilor, regizorilor, dramaturgilor și toțicei care lucrează în teatru, care recreeaza viata si istoria. Deja de 88 de ani de scena sunt adresate mesajele eterne – sa fie oameni buni, să facă bine, să credem in sine si intr-un viitor mai bun!
Teatrul Dramatic „Yordan Yovkov” este o comoara a virtuții dobrogene!.
Spectacolele sunt jucate cu sali pline iar publicul din Dobrich este recunoscut de toate trupele care viziteaza teatrul ca fiind unul dintre cele mai inteligente care apreciază arta teatrală.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12875067