Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Centrul de Informare Turistică, RuseCod 2387


Centrul de informare turistică Ruse oferă informații, atât pentru punctele de atracție culturale și naturale din municipiul Ruse, cât și cu privire la calendarul cultural al orașului. Aici pot fi găsite informații cu privire la locurile de cazare, locurile de alimentație, programul de lucru și taxele de intrare la muzee, contactele firmelor care organiează excursii în Bulgaria și România. Se oferă informații turistice ale Ministerului Turismului din Bulgaria și multe altele.

Ruse, numit frecvent „Mica Vienă”, își farmecă oaspeții cu 23 de secole de istorie, cu stilul său arhitectural unic și cu identitatea sa europeană. La sfârșitul secolului al XIX-lea, ca urmare a apropierii sale geografice de inima Europei, acesta s-a transformat în cel mai mare și mai frumos oraș al Bulgariai, cunoscut nu numai ca oraș al aristocrației și spiritului liber, dar și ca oraș al muzicii și culturii.

La 20 km su de oraș se află un colț unic și pitoresc – Parcul natural „Rusenski Lom”. Acolo se află unul dintre obiectivele aflate sub protecția UNESCO – Rezervația arheologică „Bisericile de piatră Ivanovo”, ale căror picturi murale sunt considerate ca fiind cea mai importantă realizare a artei medievale bulgare.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12828243