Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Cum să descoperi destinatii turistice cu o aplicație de mobil


Există mii de destinatii turistice în România. Unele locații se bucură de vizita a sute de mii de turiști în fiecare an. Altele nu primesc același număr de turiști anual, deși au un potențial turistic mare. De ce? Un răspuns relevant ar fi acela că nu sunt atât de cunoscute la nivel național.

Industria de turism în România este destul de dezvoltată. Apetența românilor pentru turism intern este susținută de cifre: potrivit datelor oficiale, țara noastră a fost vizitată în anul 2016 de aproape 11 milioane de turiști. Dintre aceștia, trei sferturi au fost români.

Cea mai mare parte din industrie își îndreaptă însă atenția către  atractii turistice din Romania intens promovate, îndeosebi pe cele din zona de munte și din zona de litoral. Celelalte destinații turistice nu se bucură de aceeași atenție, deoarece multă lume pur și simplu nu știe de existența lor, fapt ce împiedică valorificarea lor la adevăratul potențial.

Există însă soluții care promovează destinații turistice din România extrem de interesante, dar care nu se bucură de o promovare pe măsură. Multe dintre aceste soluții sunt atent realizate astfel încât să le porți cu tine oriunde mergi. Cu alte cuvinte, este vorba de aplicații pentru dispozitive mobile, care pot fi utilizate cu ușurință ori de câte ori este nevoie de ele.

Cum poți descoperi o mulțime de destinatii turistice folosind doar o aplicație de mobil?

Una dintre aceste soluții este aplicația Audio Travel Guide, care propune peste 700 de destinatii turistice, localizate în principal în cele șapte regiuni din sudul României.

Serviciul este dezvoltat de CCMP Europroject România, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Vraţa şi Camera de Comerţ şi Industrie Ruse, în cadrul proiectului Cross Border Cooperation Audio Travel Guide.

Aplicația propune o gamă largă de destinatii de vacanta in Romania, atât în format audio cât și în modul text. Prezentările expuse de aplicație fac trimitere la istoria fiecărui loc în parte, cele mai interesante lucruri de vizitat, dar și imagini edificatoare.

Ghidul turistic Audio Travel Guide este extrem de flexibil, simplu de utilizat și prietenos cu utilizatorii. Aplicația dispune de GPS încorporat, drept urmare poate va genera rezultate eficiente și fără conexiune la internet. Această calitate este crucială atunci când călătorești. Este foarte des întâlnită situația în care te afli într-o zonă fără rețea de internet, mai ales atunci când locația turistică aleasă este un sit arheologic sau un parc natural, de exemplu.

Audio Travel Guide este soluția ideală pentru a descoperi noi destinatii turistice in România într-un mod simplu și interactiv.

Sistemul pune la dispoziție o hartă interactivă pe care sunt amplasate toate cele peste 700 de destinații cu potențial turistic, din care poți alege locația exactă a obiectivului ales.

Mai mult, aplicația oferă un set de butoane prin care poți stabili cu ușurință distanța pe care o ai de parcurs până la destinația aleasă, poți desena exact traseul pe care îl ai de parcurs, ești la curent în fiecare minut cu poziția ta pe hartă și poți verifica dacă există destinatii turistice pe o rază de 1000 de metri în jurul locației tale.

Aplicația Audio Travel Guide poate fi descărcată din App Store (în sistemul de operare iOS) și din Play Store (în sistemul de operare Android).

Siatemul poate fi utilizat prin alte două metode: prin telefon (serviciul non stop și fără costuri) și prin intermediul aplicației de browser dedicate.

Aplicația de browser poate fi utilizată accesând website-ul audiotravelguide.ro. Tot pe site sunt disponibili pașii necesari de urmat pentru accesarea sistemului prin intermediul telefonului.

România are un potențial turistic imens. Dacă este exploatat la adevărata valoare, dacă toate destinațiile turistice ar fi promovate la capacitate maximă, industria turistică ar deveni o piesă de bază în motorul economic al țării, iar românii ar putea să dispună de o imagine de ansamblu, reală, a potențialului de creștere al României.
codelist


booked.net12488448