Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

De ce un ghid audio este ideal pentru turism in Bulgaria


Esti unul dintre acei romani care prefera sa faca turism in Bulgaria? O aplicatie de ghid turistic audio este solutia ideala pentru o vacanta fara griji. Ghizii turistici sunt esențiali pentru a înțelege istoria unui obiectiv turistic pe care alegi să îl vizitezi. Uneori însă, un ghid uman prezinta dezavantaje, în special dacă obiectivul turistic ales de tine se află în afara țării.

Un neajuns este faptul că ghidul se adresează unui grup de oameni, iar nu numai ție, personal. Drept urmare, se poate întâmpla să pierzi o mulțime de detalii interesante despre acel obiectiv turistic pentru că persoana care prezintă informaţiile nu se poate întoarce să reia, doar pentru tine, detaliile pe care nu le-ai îneţeles. Unul dintre cele mai mari dezavantaje, însă, este faptul că nu beneficiezi de o descriere completă a locului pe care ai ales să îl vizitezi, deoarece aceasta nu îți este prezentată în limba română.

Odată cu amplificarea tendinţei de globalizare, turismul internațional a explodat. Beneficiind de această nouă oportunitate, tot mai mulți români aleg să-și petreacă vacanțele în străinătate. Dintre aceștia, mare parte aleg să-și petreacă vacanta la bulgari.

De ce este un ghid turistic audio este ideal dacă vrei să faci turism in Bulgaria?

În ultima vreme, în virtutea valului de evolutie tehnologică la nivel social care, inevitabil, a atins și sectorul de turism, au apărut soluții de ghizi turistici virtuali care fac treaba pe care până ieri o făceau exclusiv ghizii umani. Ei bine, o astfel de aplicație, pe lângă faptul că exclude situațiile neplăcute prezentate mai sus, vine și cu o serie de alte beneficii esențiale pentru un concediu in Bulgaria reusit.

Audio Travel Guide este una dintre aceste aplicații. Serviciul de ghid turistic audio implementat de CCMP Europroject, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Vratsa (Bulgaria) şi Camera de Comerţ şi Industrie Ruse (Bulgaria), este soluţia ideală pentru românii care preferă să meargă în vacante la bulgari.

Aplicaţia oferă informaţii complete despre aproape 800 de obiective turistice din Bulgaria. Un prim avantaj este faptul că aceste destinaţii de vacanţă sunt localizate foarte aproape de România, mai precis în cele şapte regiuni bulgăreşti aflate în zona transfrontalieră Româno-Bulgară.

Serviciul este extrem de interactiv, uşor de folosit, şi este disponibil în trei limbi: română, bulgară şi engleză.

Ceea ce îl face extrem de eficient pentru concedii in Bulgaria este faptul că poate fi accesat în trei moduri, în funcţie de disponibilitatea fiecăruia. Ghidul turistic Audio Travel Guide este disponibil prin apelare telefonică, prin accesarea site-ului audiotravelguide.ro şi prin descărcarea unei aplicaţii pentru dispozitive mobile.

Accesarea ghidului audio prin telefon se face urmând trei paşi simpli:

  1. Apelare la numerele dedicate 19000 sau +35 982 518860
  2. Tastarea codul obiectivului (Lista codurilor specifice fiecărui obiectiv poate fi descărcată de pe site-ul oficial al proiectului.
  3. Ascultarea audioghidul.

Accesarea ghidului audio pentru turism in Bulgaria prin descarcarea aplicatiei pentru Android sau iOS:

Google Play Store turism in bulgaria App Store turism in bulgaria

Avantajele oferite de ghidul telefonic sunt că este este foarte uşor de utilizat, este disponibil la orice oră, iar apelarea nu atrage după sine niciun cost.

Turiştii care preferă o descriere mai complexă a obiectivului ales au la dispoziţie site-ul audiotravelguide.ro.

Serviciul din browser vine cu numeroase avantaje: informaţii complete despre cele aproape 800 de destinaţii turistice din Bulgaria, prezentate atât în modul audio, cât şi în mod text. În plus, fiecare obiectiv are ataşate fotografii pentru ca turistul să-şi formeze o imagine mai clară a locaţiei pe care acesta vrea să o viziteze.

Un alt avantaj al utilizării aplicaţiei Audio Travel Guide din browser este acela că oferă posibilitatea de a contacta administratorii serviciului, în cazul în care turistul are diverse curiozităţi. Mai mult, platforma audiotravelguide.ro oferă turiştilor pasionaţi de călătorii şansa de a oferi sugestii legate îmbogăţirea listei cu noi obiective turistice.

De câţiva ani, în sfera online internaţională câştigă teren dispozitivele mobile. Este de la sine înţeles că, odată cu mişcările tot mai pregnante de mase la nivel global, oamenii au nevoie tot mai mult de soluţii digitale mai flexibile şi care să le fie la îndemână în orice moment. În acest sens, arhitecţii lumii digitale îşi îndreaptă tot mai mult atenţia către soluţii software adaptate gadgeturilor mobile.

Turismul este un sector în care nevoia de flexibilitate este determinantă. În acest caz, o aplicaţie mobilă cu rolul de ghid turistic este necesară.

Românii care aleg în fiecare an să-şi petreacă concediile în Bulgaria au la dispoziţie o aplicaţie mobilă foarte eficientă, flexibilă şi prietenoasă cu utilizatorii. Aplicaţia Audio Travel Guide a fost construită cu scopul de a suplini nevoile turiştilor în momentele în care utilizarea celor două soluţii de mai sus nu pot fi accesate.

Un prim avantaj al aplicaţiei este mobilitatea. Ca turist, sunt şanse mici să dispui întotdeauna de un computer sau un laptop. O altă situaţie în care se găseşte periodic un turist este imposibilitatea de a se conecta la o reţea de internet. În acest sens, aplicaţia ghid turistic este ideală, pentru că funcţionează şi în modul offline. Acest lucru se datorează serviciului de GPS integrat care permite localizarea obiectivelor turistice fără conexiune la reţea, calcularea distanţei pe care un turist o are de parcurs până la destinaţia aleasă, dar şi un buton care îl informează pe acesta dacă există vreun obiectiv turistic pe o rază de 1000 de metri.

Turismul în secolul XXI stă sub semnul tehnologiei. Milioane de turişti se bucură de ajutorul oferit de soluţiile tehnologice create special pentru a elimina eventualele neplăceri care pot apărea în timpul vacanţei. Serviciul de ghid turistic Audio Travel Guide este una dintre aceste soluţii create cu unicul scop de a înlătura problemele care pot influenţa în mod negativ experienţa trăită de un turist în timpul vacanţei.
codelist


booked.net12505818