Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Pasionat de turism in Romania? Avem o aplicaţie pentru tine


Cine nu este pasionat de călătorii? Fiecare dintre noi aşteptăm să vină data la care ne-am programat concediul, pentru a ne detaşa puţin din rutina cotidiană. Unii oameni aleg să-şi petreacă zilele de concediu în destinaţii turistice din afara ţării, alţii aleg însă să facă turism in Romania. Când vine vorba de turism în ţara noastră, mare parte din noi ne gândim doar la câteva destinatii turistice, localizate în special în zonele de munte sau de litoral.

Însă acestea nu sunt singurele locuri cu potenţial turistic de la noi din ţară. România este plină de locuri minunate de vizitat, mii de obiective turistice încă nedescoperite de mare parte dintre pasionaţii de călătorii.

Dacă eşti unul dintre acei oameni încă fermecaţi de frumuseţile ţării noastre şi vrei să descoperi obiective noi de vizitat, ei bine, ai nimerit unde trebuie. Noi ştim căt de importante sunt pentru tine călătoriile, astfel că venim cu o soluţie care îţi va fi extrem de utilă: Aplicaţia Audio Travel Guide. Ce oferă ea?

Descarcă acum aplicatia:

Google Play Store turism in romania App Store turism in romania

Audio Travel Guide este un ghid turistic audio care oferă informaţii despre peste 1500 de zone turistice cu un potenţial foarte mare, aflate în regiunea transfrontalieră România-Bulgaria.

Te întrebi „unde sa merg in concediu în sudul României”?? Ei bine, dacă un obiectiv turistic nu dispune de promovare le înălţimea importanţei lui, asta nu înseamnă că nu există. În România sunt o mulțime pe locuri extraordinare de vizitat. Numai în cele şapte judeţe din sudul ţării se găsesc peste 700 de obiective turistice extrem de interesante.

Aplicaţia Audio Travel Guide îşi propune să promoveze aceste destinaţii cu un potenţial turistic foarte mare, dar insuficient promovate. Serviciul este implementat în cadrul unui proiect de promovare a obiectivelor turistice aflate în zona transfrontalieră Româno-Germană, demarat de CCMP Europroject, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Vraţa (Bulgaria) şi Camera de Comerţ şi Industrie Ruse (Bulgaria).

De ce este ghidul Audio Travel Guide soluţia ideală pentru activităţile tale de turism in Romania?

În primul rând, vei descoperi potentialul de realizare a activitatilor de turism in Romania, o tara cu foarte multe zone turistice surprinzătoare prin frumuseţea lor. În al doilea rând, este foarte uşor de utilizat şi poate fi accesat în trei moduri diferite: prin telefon, prin aplicaţie mobilă sau direct de pe site-ul oficial al proiectului.

Pentru a accesa serviciul prin telefon trebuie să urmezi doar trei paşi simpli:

  1. Apelează 19000 sau +35 982 518860
  2. Tastează codul obiectivului (fiecare obiectiv turistic dispune de un cod specific. Lista cu codurile obiectivelor poate fi descărcată de pe site-ul audiotravelguide.ro.
  3. Ascultă ghidul turistic audio.

Serviciul telefonic este disponibil 24/24 ore, iar apelarea este gratuită.

Vrei să beneficiezi de o experienţă mai complexă? Accesează serviciul direct de pe site-ul oficial al proiectului. Vei beneficia de informaţii despre destinatii turistice in Romania despre care nici nu ştiai că există. Fiecare dintre cele peste 700 de obiective beneficiază de o descriere complexă a locului, a istoriei, a celor mai interesante lucruri de vizitat şi multe altele. Toate informaţiile sunt disponibile atât în modul audio cât şi în format text, şi, în plus, serviciul îţi pune la dispoziţie imagini cu obiectivele turistice alese de tine.

Nu dispui de conexiune la internet? Utilizează aplicaţia mobilă Audio Travel Guide.

Ţi se poate întâmpla să te afli într-o zonă în care conexiunea la o retea de internet să fie foarte slabă sau chiar să nu existe. Noi am anticipat această situaţie şi am creat o aplicaţie mobilă care funcţionează fără conexiune la internet, datorită sistemului de GPS integrat.

Aplicaţia mobilă Audio Travel Guide oferă informaţii despre cele peste 700 de destinatii de vacanta in Romania intr-un mod usor de accesat. Sistemul dispune de o hartă interactivă unde vei găsi locaţia exactă a destinaţiei turistice aleasă, cea mai eficientă rută de parcurs până la destinaţie, dar şi un sistem care îţi arată atractii turistice care se află la mai puţin de 1000 de metri distanţă de tine.

În România există mii de obiective cu potenţial turistic mare, însă insuficient exploatat. Locuri de o frumuseţe nemaivăzută, care însă au nevoie de un mic imbold pentru ca oamenii să-şi indrepte atenţia către ele. Noi am creat serviciul Audio Travel Guide cu scopul precis de a aduce aceste atracţii turistice în faţa celor pasionaţi de turism in Romania şi astfel să creăm cadrul necesar pentru ca ele să se dezvolte şi să intre în circuitul turistic naţional.
codelist


booked.net12212537