Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Mânăstirea Înălțarea, KamentsiCod 2422


Mânăstirea Înălțarea din satul Kamentsi se află la aproximativ 40 km de orașul Silistra. Locul unde se află mănăstirea, a fost întotdeauna considerat sacru, dar nu este clar modul în care a fost distrusă în timpul dominației otomane, ca și alte numeroase biserici și mănăstiri. În prezent, mănăstirea este o mănăstire de fete.
În anii de dominație otomană, în locul de astăzi al Mânăstirii de fete din satul Kamentsi a existat o mănăstire mare, care a fost distrusă și arsă. Actuala mănăstire a fost construită în jurul anului 1906, în jurul bisericii deja existente, care poate fi văzută astăzi. Biserica impresionează prin dimensiunile sale, frescele și icoanele bine păstrate. Acum o jumătate de secol au avut loc până la 15 nunți pe săptămână, iar în curtea ei a fost îngropat primul preot – părintele Trifon.
Mânăstirea din satul Kamentsi este situată într-o zonă pitorească în care se consideră că aerul și apa au proprietăți de vindecare.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12158088