Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Spitalul Clinic de Recuperare Tuzlata, BalchikCod 2080


Spitalul de reabilitare Tuzlata este un spital specializat in tratamentul bolilor sistemului muscular-osos, sistemului nervos periferic si central.
Lucreaza cu Casa de sanatate si cu Institutul de asigurari sociale pentru primirea gratuita a pacientilor.
Veti fi luat in grija medicilor specialisti, terapeuti si a asistentelor medicale, pregatiti pentru a efectua kinetoterapie dupa metodologii neuro-dezvoltate, cum ar fi Vojta si Bobath.

Spitalul are un departament de „Terapie fizica si reabilitare”, care este impartit in trei secții.
Secția „Tratament electro si cu raze”. Acest sector are un echipament modern pentru a efectua terapie magnetica, terapie cu ultra sunete, terapia cu laser, electrostimulare, iradiere cu banda vizibila IR si UVB.

In secția „Reabilitarea” se desfasoara forme diverse de kinetoterapie, masaj cu efect de vindecare si masaj de recuperare, terapie mecanica, educatie fizica medicala.

In sectiunea „Terapie cu namol” se desfasoara proceduri de tratare cu namol. Se efectueaza aplicatii complete si partiale de namol. Institutia medicala are sectorul de namol in aer liber si inchis. Procedurile de namol in sectorul in aer liber se realizeaza prin aplicarea de namol pe corp si prin radiatia solara ulterioara (asa numita „metodă egipteană”).Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12678302